Reisdag naar Bali
De reisdag van Yogjakarta naar Kuta op Bali
Dat was dus weer vroeg opstaan om op het vliegtuig naar Bali te stappen. De wekker liep om 04.30 al af. Nadat we met elkaar hadden ontbeten. Gingen we de bus weer laden. Op zich gaat dat hoe langer hoe sneller.
Nu moesten alleen ook de koffers mee!! De rit naar het vliegveld duurde niet zo lang. Ik denk een half uur. Komt ook omdat we nog een keer zijn terug gereden naar het hotel omdat de badbeugel van Niek nog op zijn kamer was.
Buiten hebben we afscheid genomen van onze gids met zijn assistent en van de chauffeur met zijn assistent. We hebben veel aan ze gehad en ze hebben ons lekker mee helpen sjouwen.
Eenmaal binnen was het weer een drukte van belang maar uiteindelijk zijn we naar de gate gelopen en konden we over het platform naar het vliegtuig lopen. Ze hadden een extra trap aan de achterkant gereden waar wij gebruik van konden maken. Ja, je leest goed. Een trap dus.... Afijn het bekende verhaal weer. Stoelen uit elkaar en proberen uit te leggen dat de kussens in de postzakken moeten en ook onderin het vliegtuig gaan. Het de trap op lopen en dragen van onze gasten viel niet mee. Niet voor ons als medewerkers maar zeker ook niet voor de gasten
De gasten moesten dit keer allemaal aan het gangpad zitten. Garuda regels.......
De vlucht duurde ongeveer een uur dus dat viel mee. Eenmaal op Bali alles weer in de omgekeerde volgorde. Er stonden keurig negen rolstoelen voor ons klaar maar we wilden natuurlijk de eigen rolstoelen hebben. Begrepen ze nou maar in een keer dat ook de kussens in de rolstoelen moeten! Die lagen nog onderin het vliegtuig en kwamen mooi niet naar buiten. Ik kon ze nog net tegenhouden anders waren ze mee gegaan op de band met de koffers.
Buiten het vliegveld stonden onze busjes al te wachten en de rit naar het hotel was 10 minuten. Een prachtig hotel vlak aan zee. Het heeft een groot zwembad en de lobby is eigenlijk ook in de buitenlucht. Marmeren vloeren die je tegemoet glimmen. De kamers zijn goed, alleen hebben de meeste toch weer een bad...
Naja nu hoeft het ook niet meer...
In de middaguren lekker in en om het zwembad vertoefd en in de avond met kleine groepjes uit eten.
Gr Sjaak
P.s.
Bea het record van Egypte is nog niet verbroken . Dat gaan we niet redden
Wat zijn de foto's ook weer prachtig, en na het lezen van het verhaal ben ik er weer helemaal bij.
Fijne dag vandaag
Klinkt allemaal wel alsof ze jullie willen helpen maar het niet echt begrijpen ;) Balen dat er weer een bad is... xxx
Zo te lezen en te zien hebben jullie een geweldige vakantie gehad.Was het zoals we tevoren bedacht hadden Leo?
Leo en Sjaak jullie hebben het geweldig gedaan en er samen met alle andere vakantiegangers een top reis van gemaakt.
Een heel goede terugreis en rust vast een beetje uit in het vliegtuig.
Groetjes en kus voor allemaal.
Ja jullie zijn nog niet weg van Bali.Ik zeg het nog maar even,want......
Maar nu maar vast gezegd,want nu denk ik eraan.
oh Sjaak maak je ook een foto van de zee, want die mis ik nog!!!!!
En ach ja een trap en een bad dat mag de pret niet drukken (maar lastig is het wel)
groeten uit Oss
Nog één dag en dan zit de reis erop. Jullie zullen allemaal best moe zijn van alle inspanningen en alle indrukken die jullie hebben opgedaan, maar niemand kan jullie dit meer afnemen.
Een hele goede terugreis gewenst en kom veilig thuis!
Ook wij wensen jullie een goede reis
Heel veel groeten van ons.
Gr uit de rijp